600 participants al VI 3×3 Biba Les Santes

  El torneig omple les instal·lacions de l’escola Valldemia

  VI Torneig 3x3 - BIBA - Les Santes
  0
  1537

  El passat dissabte, a les instal·lacions esportives de l’escola Valldemia de Mataró, ha tingut lloc el VI Torneig 3×3 BIBA Les Santes 2016, organitzat pel programa Tir Lliure de Mataró Radio, l’Associació Basquet x Tothom i Emexes Services i que ha estat un èxit de participació arribant fins al 160 equips inscrits i més de 600 jugadors i jugadores provinents d’arreu de Catalunya.

  El Torneig de bàsquet 3×3 BIBA Les Santes ja s’ha convertit en un referent dels tornejos populars de bàsquet ( no organitzats ni per FIBA ni per NBA ) de l’estiu a Catalunya. 

  A causa de les obres de millora de la pista exterior de l’Eusebi Millan, on s’han celebrat les anteriors edicions del 3×3 BIBA Les Santes, enguany la celebració del torneig ha tingut lloc a les instal·lacions esportives de l’escola Valldemia de Mataró, tan a les pistes interiors com les exteriors.

  La jornada ha començat puntualment a les 9:40 del matí per finalitzar passades les 20.00 de dissabte i després de 360 partits, on jugadores i jugadors han competit amb esportivitat i, sobretot, en un gran ambient festiu i sense que es produís cap incidència remarcable.

  També el públic assistent, que ha omplert les grades de la pista interior i totes les ombres possibles de la zona exterior, ha gaudit d’una bona jornada lúdica i esportiva, consolidant el Torneig com un acte imprescindible dins de la programació de Santes Esportives de Mataró.

  Destacar que tots els participants han rebut una samarreta reversible de joc, i una beguda oferta per Coca-Cola, que ha estat la beguda oficial d’aquesta VI edició del 3×3.

  Tot l’esdeveniment ha transcorregut sense cap incidència remarcable, mercès a la feina dels organitzadors i dels molts voluntaris que han col·laborat per que tot plegat fos, una vegada més, una altre festa popular del bàsquet.

  El VI Torneig 3×3 BIBA Les Santes ha estat organitzat per Tir Lliure, Emexes Services i Bàsquet x Tothom i ha comptat amb el patrocini de BIBA i Slang i la col·laboració de DiverCastillo, Mataró Radio, Federaciò Catalana de Basquetbol, Balneari Titus, Caves Blancher, el setmanari Capgròs, Inmotion Iberia i Coca-Cola.

   

  SENSE COMENTARIS