Ambient de Festa a la Presentació dels equips de la UEM

  Presentació Equips - Unió Esportiva Mataró
  0
  1683

  Diumenge a la tarda, al Palau Mora de Mataró, la Unió Esportiva Mataró ha presentat el seus equips d’aquesta temporada 2016 – 2017. Després del partit de Copa Catalunya del Sènior A Femení, les grades del Mora s’han omplert de Groc a una banda i de familiars i amics a l’altre, en mig d’un gran ambient de festa i de suport a l’esport de la cistella.

  A l’acte ha estat presidit per Joan Ventura, president del Club, l’Alcalde de Mataró, el Sr.David Bote Paz, el Regidor d’esports de l’Ajuntament de Mataró, el Sr. Josep Maria Font i Morera, el President del Centre Catòlic de Mataró, El Sr.Antoni Blanch i Joseph i el President de la Federació Catalana de Basquetbol, el Sr. Joan Fa Busquets.

  Els membres dels 36 equips de la UEM han posat per la foto de família, acompanyats de les nenes i nens de l’escola de Bàsquet del club i acompanyats per les autoritats presents a l’acte.

  Un cop feta la foto de família, tots els equips han baixat al parquet del Mora, per saludar a l’afició i familiars presents. Amb tots els equips a la pista, li ha tocat el torn als petits de l’Escola de Bàsquet, que han rebut el passadís dels Sèniors Masculins i Femenins que els han saludat coma futurs campions i el futur d’aquest esport.

  Tot plegat, una festa de la UEM que ha volgut compartir amb la ciutat i amb tots els aficionats del bàsquet de Mataró en un gran ambient festiu.

   

  SENSE COMENTARIS