Celebrat el 24è Cross Ciutat de Calella

  Penúltima proba del Circuit Maresmenc de Cross

  24è Cross Ciutat de Calella - 8a Proba - Circuit Maresmenc Cross
  0
  900

  Aquest diumenge, 19 de febrer, s’ha disputat el 24è Cros Ciutat de Calella, vuitena prova puntuable pel Circuit Maresmenc de Cros amb molt bona participació en les diferents categories.

  La prova ha estat organitzada per l’Ajuntament de Calella i el Club Atletisme Calella, amb la col·laboració de Gesport, la Federació Catalana d’Atletisme, el Consell Esportiu del Maresme i la Diputació de Barcelona. Les carreres de totes les categories s’han disputat a la Zona Esportiva “La Muntanyeta

  A la categoria Open Masculí els tres primers classificats han estat:

  1r.  Faissal El Meziani del club Aimisi

  2n. Sergi Matas del club Tricbm

  3r. Pablo Garcia del club Pratenc A.A.

  Pel que fa a la categoria Open Femení, el podi ha estat:

  1a. Andrea Lopez del club  C.A. Calella.

  2a. Irene Soto. Independent.

  3a. Aina Jorge del club C.A. Calella.

  El Circuit Maresmenc de Cross arriba a la penúltima proba amb èxit de participació

  Aquí us deixem el document amb totes les classificacions de les diferents categories.

  Descargar (RESULTATS-cros-dels-Calella-2017_1487816699370.pdf, PDF, 92KB)

  El Circuit Maresmenc de Cross arriba el proper cap de setmana a la seva última proba amb la celebració del Cross de Pineda, organitzat per l’Ajuntament de Pineda de Mar, amb la col·laboració de Gesport, la Federació Catalana d’Atletisme, el Consell Esportiu del Maresme i la Diputació de Barcelona.

  El circuit va iniciar-se el passat 22 d’octubre de 2016 i ha visitat les poblacions d’Arenys, Mataró, Malgrat, Alella, Canet, Palafolls i Calella i que tanca aquesta primera edició a la població de Pineda de Mar.

  Han sigut un conjunt de proves que,amb l’ampliació de dos nous municipis, ha passat a ser el CIRCUIT DE CROS més gran de Catalunya, tant en nombre de participants com de proves puntuables.

  En el següent document trobareu els horaris de les probes per a les diferents categories que es clouran amb l’entrega dels premis del Circuit Maresmenc de Cross

  Descargar (ANNEX-CROS-PINEDA-2017.pdf, PDF, 197KB)

  SENSE COMENTARIS