Doble classificació històrica per el CE Valldemia

  Mini 05 i Premini 07 jugaran al màxim nivell la fase regular

  Mini 05 i Premini 07 - C.E. Valldemia
  0
  2391

  El Mini 05 i el Pre-Mini 07 del C.E. Valldemia s’han classificat per jugar a la fase regular a nivell A-1, després d’haver fet una bona fase prèvia que els ha donat el premi de jugar la fase regular al màxim nivell de les seves respectives categories.

  El Pre-Mini 07 ha fet una fase prèvia gairebé perfecte guanyant tots els partits i mostrant un bon joc.

  Parlem amb el seu entrenador, Sergi Sayols, qui porta amb ells 3 temporades.

  “Després d’haver jugat la fase prèvia, ara ja hem aconseguit entrar a nivell A1. La feina que porten realitzant aquests nens juntament amb els entrenadors, després de tres anys junts, ens ha portat on estem ara. Hem jugat una lliga que inicialment no esperàvem que ens anés com ha anat fins ara, però amb el ritme que posen els nois en els entrenaments i les ganes que tenen hem aconseguit la primera plaça sense perdre cap partit. A la prèvia ens hem trobat de tot, s’han pogut observar diversos detalls d’aquests petits jugadors que ens sorprenen dia a dia. No tot són els resultats, ja que hem tingut partits bons i no tant bons i sobretot dies que segurament ens hauríem d’haver guanyat a pols la derrota però, posant els peus a terra, estem parlant de nens de 9 anys i el dia a dia es el que compte. Ara encarem el torneig Premini a Valldemia com una prova contra els altres equips que ens acompanyaran a la lliga regular. Esperem no baixar el ritme, seguir endavant aquesta temporada i que sobretot aquests nois segueixin gaudint d’aquest esport que tant els hi agrada”.

  El coordinador del C.E. Valldemia, Sunyol Costa, veu així la classificació del Pre-Mini 07 i del Mini 05, l’equip que dirigeix.

  És un orgull per al club. Un orgull veure que 17 nens que van junts a classe, 17 alumnes de la nostre escola i que porten aprenent i jugant al club desde escola de bàsquet estiguin ara entre els millors de Catalunya.

  La feina que han fet en Sergi Sayols (amb la generació del 2007) i en Rafa Prats (amb la generació del 2005 en l’etapa Pre-Mini) és excel·lent. 

  L’èxit dels 2 equips va molt lligat i té moltes similituds. Parlem de 2 plantilles molt curtes, el Pre-Mini té 8 jugadors i això fa protagonistes del èxit a un 3r equip, una tercera generació daurada del club. Els Pre-Minis 08 estan ajudant a la majoria de partits del Pre-Mini 07 i fent-ho a un nivell excepcional.

  En el cas del Mini, on tenim només 9 jugadors i no hem tingut excessiva sort amb les lesions i malalties en aquesta fase prèvia, es ajudat per el mateix Pre-Mini 07.

  No ser MAI 10 jugadors a un entrenament no sempre es negatiu, cert es que no es possible treballar situació real del cap de setmana però podem simular i treballar moltes altres situacions que considerem més importants i que ajuden als jugadors a créixer.

  CEDIDA/C.E. Valldemia
  CEDIDA/C.E. Valldemia

  També fa que hi hagi menys descans als exercicis, així com més repeticions a nivell individual. Per al que respecta al cap de setmana, som de la filosofia que preferim que un jugador jugui molts períodes, ja que a la llarga, seran més errades comeses, més emocions i escenaris suportats i això nodreix als jugadors a un ritme més alt que en plantilles de 12, per exemple.

  Els dos equips seguiran entrenant amb la mateixa filosofia que els ha dut fins a aquest nivell de joc. Treballar molt i passar-ho bé a pista, fent allò que tant ens agrada: Jugar a Bàsquet

   

  SENSE COMENTARIS