Mor Maresme Esport, Neix Maresme Esport 2.0

maresmesport
El setembre de 2012 vam iniciar una aventura. Una aventura que ens ha dut a passejar per molts camps de futbol, pistes de bàsquet, de handbol, d’hoquei patins, de futbol sala, etc.

Hem volgut estar presents a les màximes manifestacions esportives, durant la temporada, fent ressò de les diferents competicions i també em estat al costat d’altres maneres de viure l’esport (trobades d’escoles de bàsquet, 3×3 de diferents poblacions de la nostra comarca, esdeveniments esportius que es celebren en les festes majors, curses populars, etc..)

També ens hem envoltat de professionals de la salut en l’esport, hem tingut meravellosos articles de la Sílvia TreviñoMarc Batlle i Xavier Coll que ens han aconsellat en temes de prevenció i informat sobre lesions i el seu tractament. També ens han escrit personatges rellevants dins del món de l’esport, com en Lluís Escudero i Xavier Garcia. I us hem ofert entrevistes dels protagonistes de l’esport base i d’altres personatges amb notorietat dins de l’esport i que són mirall dels nostres joves esportistes.

Maresme Esport és un projecte que va néixer de la necessitat d’omplir un buit informatiu que patia ( i encara pateix ) la pràctica de l’esport de formació. En les primeres converses mantingudes amb en Jordi Farguell sobre la possibilitat de tirar endavant una empresa de l’envergadura que ens estàvem imaginant, sempre coincidíem en una cosa: Maresme Esport no seria ( ni ho és encara ) possible sense la col·laboració de tots els protagonistes en la pràctica de qualsevol esport, des de responsables de clubs fins a les mares i pares dels nostres joves esportistes, passant pels diferents col·lectius que fan possible que cada cap de setmana milers de joves de la nostra comarca practiquin esport.

La inestimable col·laboració de Jordi Serena en tots els aspectes tan de redacció com de praxi per tirar endavant aquest projecte, i molts altres que han deixat la seva empremta durant aquests quasi bé quatre anys.

Per això, enterrem Maresme Esport tal i com el coneixeu fins ara. I ho fem per donar pas un diari renovat, tècnicament actual, visible des de qualsevol dispositiu de manera òptima. Us volem presentar Maresme Esport 2.0. Un diari on continuareu trobant el màxim d’informació i on també us demanarem la vostra implicació i col·laboració.

Amb forces renovades i amb les ganes d’arribar encara a més indrets de la nostra comarca, llencem Maresme Esport 2.0 que esperem sigui del vostre grat i tingui, com a mínim, la mateixa acceptació que la seu antecessor.

Maresme Esport continua, seguirem allà on es practiqui l’esport i ho fem amb noves eines que us facilitaran la comunicació amb nosaltres per tal de fer-nos arribar tot allò que creieu que mereix ser publicat.

Moltes mercès per llegir-nos i seguirem amb el compromís d’informar de tot allò que, vosaltres genereu i viviu cada cap de setmana.

Maresme Esport es vostre!