El Futsal Mataró presenta els seus equips amb èxit de públic

  Futsal Mataró - Presentacio temporada
  0
  1000

  Diumenge passat, 20 de novembre a les 10 hores, al Pavelló Teresa Maria Roca de Mataró, el CE Futsal Mataró ha celebrat la presentació oficial de tots els seu equips d’aquesta temporada 2016-17. Enguany el club compte amb 26 equips, 3 sèniors i 23 equips de base, 280 jugadors que amb les seves respectives famílies, delegats, directius, patrocinadors i seguidors formen part d’aquesta gran família de prop de 1.000 persones que és el Futsal Mataró.

  L’acte que ha començat amb la desfilada de tots els equips de l’entitat, tot seguit el regidor d’esports, Josep Maria Font i el president de la nostra entitat van fer els parlaments de rigor, i per acabar es va fer la tradicional foto de família.

  El sènior masculí juga a Tercera Divisió Estatal i aquesta temporada, sota les ordres de Jacob Bustamante i amb el fitxatge de jugadors amb passat a Segona B, espera fer un salt qualitatiu i assolir l’ascens per militar la temporada vinent a la categoria de bronze del futbol sala estatal.

  El sènior femení per la seva part milita a 1a Catalana després de l’ascens de la campanya passada on va acabar el campionat de lliga invicte.

  Pel que fa a la base el juvenil juga a la Divisió d’Honor Juvenil Nacional i competeix amb equips de la LNFS com el FC Barcelona Lassa, el Palma Futsal o el Catgas Energia Santa Coloma. El cadet A i l’infantil A també competeixen a la màxima categoria, la Divisió d’Honor Catalana, al igual que el juvenil femení i el femení base.

  SENSE COMENTARIS