El secretari general de l’Esport felicita al Teià Futbol 5 Femení

  Teià Futbol 5 - Femení
  0
  854

  El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha rebut avui al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, l’equip femení del Teià Futbol 5, al qual ha felicitat per la brillant temporada realitzada, que li ha permès guanyar els 4 títols en joc sense perdre cap partit en totes les competicions disputades.

  A banda de bona part de les jugadores i el segon entrenador Oscar López, han acompanyat Gerard Figueras en l’acte l’alcalde de Teià, Andreu Bosch, i el president del club, Ferran Roldan, que s’han mostrat orgullosos i agraïts per una temporada “irrepetible” durant la qual les esportistes “s’han sacrificat molt”.

  El Govern ha fet un reconeixement a l’equip que, després de guanyar la Copa 2014-2015, va assolir el primer títol de la temporada 2015-2016 aixecant la Supercopa de Catalunya, a la qual l’han seguida la Lliga Nacional Femenina i, per segona vegada consecutiva, la Copa de Catalunya, totes tres competicions sota el paraigües de la Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS).

  A aquests títols d’àmbit català, cal sumar-hi un altre èxit històric: el de campiones d'Europa de la Unió Europea de Futbol Sala (UEFS), aconseguit el novembre passat a Lloret de Mar després de derrotar en la final l’equip de Taipei, una fita que cap altre equip català de la FCFS havia aconseguit mai, ni en categoria masculina ni en la femenina.

  El secretari general de l’Esport ha subratllat el mèrit d’uns resultats que “ens obren les portes com a país fora de Catalunya”. “Sou un equip modest, però amb esforç i suor heu aconseguit grans fites per a l’esport femení català. Per això, en nom del Govern, us felicitem i us agraïm la bona feina”, ha afegit. És la primera vegada que un equip català aconsegueix els 4 títols en joc amb ple de victòries. Entre totes les competicions que ha disputat, l'equip dirigit per Christian Roldan ha aconseguit 38 triomfs consecutius, sense perdre ni empatar cap partit.

  SENSE COMENTARIS