Els 39 equips de l’AE Boet Mataró presentats en societat

  A.E. Boet Mataró - Temporada 2017 - 2018
  0
  465

  Aquest diumenge, l’AE Boet Mataró ha presentat els equips de la temporada 2017 – 2018 davant de la seva afició. Amb un Eusebi Millán ple de gom a gom, l’acte ha començat amb la projecció d’un vídeo on s’han recollit diferents testimonis de la gran família que forma el Club Taronja.

  Seguidament els 39 equips de l’entitat han aparegut sota la il·luminació d’un sol focus, amb una posada en escena molt “made in usa” i alhora molt nostrada. Un cop tota la base situada a la pista, la vetllada ha estat animada pels balladors de l’Acadèmia Ball Dance Factory, oferint dues danses al públic assistent al pavelló.

  Seguidament, les jugadores i jugadors dels dos primers equips del Boet han estat cridats un per un a pista, on han sortit acompanyats pels més petits de l’entitat: les nenes i els nens de l’escoleta de bàsquet. Els últims a sortir a pista han estat el cos tècnic del Club.

  Eduard Farinyes
  Eduard Farinyes – Moment pel record de Josep Beneyto Paysal “Pitu”

   

  Un dels moments més emotius de l’acte, ha estat quan el Club ha tingut un record especial pel traspassat Josep Beneyto Paysal “Pitu”, que havia estat entrenador del club Taronja, anunciant un proper Torneig que tindrà lloc per Setmana Santa i que durà el nom de Memorial Josep Beneyto Paysal “Pitu”.

  L’acte l’ha presidit el President de l’AE Boet Mataró, Sr. Quim Navarro Freixas, acompanyat per membres de la junta. També han assistit el Sr. David Bote, Alcalde de Mataró, la Sra. Maria Luisa Merchán Cienfuegos, Regidora d’Esports del Consistori i el Gerent de Mataró Parc, patrocinador del Club, el Sr. Alfonso Millan. Un acte dinàmic, festiu i emotiu que ha finalitzat amb la foto de la família Taronja a la pista de l’Eusebi Millán.

  SENSE COMENTARIS