Esther Murat a la Selecció Catalana Júnior

  La jugadora de la UEM participarà al Campionat d’Espanya Júnior 3x3

  0
  2108

  Esther Murat, jugadora del Júnior A Preferent de la Unió Esportiva Mataró, ha estat seleccionada pel Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet, dins del Programa de Treball de les Seleccions Catalanes previst per a la temporada 2015-16, per formar part de la Selecció Catalana que participarà al Campionat d’Espanya Júnior 3×3 que es jugarà els propers 25 i 26 de juny.

  Esther ha estat una de les vuit seleccionades per formar part de la Selecció Catalana Júnior, dirigida per Anna Farrés. Selecció que participarà dins dels actes del Saló Internacional del Bàsquet en Campionat d’Espanya Júnior 3×3 de seleccions autonòmiques, organitzat pet la FEB i la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana i que complerta la piràmide de Campionats d’Espanya juntament amb els campionats Mini, infantil i Cadet

  Esther Murat és jugadora de la Unió Esportiva Mataró de de fa 12 temporades i els últims tres compagina la competició amb les seves companyes de generació amb donar suport en els entrenaments i en els partits del Sènior Femení de Copa Catalunya. Destacar també que Esther ha participat en cinc Finals a 4 del Campionat de Catalunya i que ha estat Campiona de Catalunya i sot campiona d’Espanya.

  Jugadora de Club, tot un model de treball i esforç, així com exemple per a les jugadores dels quatre equips on ha estat segona entrenadora. El treball d’ Esther Murat demostra que amb il·lusió i constància te la seva recompensa.

  Des de Maresme Esport volem felicitar a Esther Murat per haver estat escollida per participar amb la Selecció Catalana i desitjar-li molta sort a ella i a les demes membres de la Selecció en el proper Campionat d’Espanya Júnior 3×3.

  Esther Murat també és una clara constatació del treball que fa la Unió Esportiva Mataró, referent del Bàsquet Català i Espanyol en formació i pels èxits esportius, nombre de fites federatives i representació de jugadores i jugadors a les diferents seleccions catalanes i espanyoles.

  SENSE COMENTARIS