Èxit amb majúscules al 3×3 de Santes

  Més de 700 participants al 7è Torneig 3x3 BIBA Les santes

  7è Torneig 3xe - BIBA - Les Santes
  0
  1702

  L’Associació Bàsquet x Tothom i Emexes Services, han portat a Mataró el passat dia 23 de juliol al pavelló Eusebi Millan, el VII Torneig de Bàsquet 3×3 BIBA Les Santes dins del programa de les Santes Esportives, 2017 i com a principal torneig del Tir Lliure Tour 2017 de Bàsquet dels sis que s’han celebrat en aquesta segona edició.

  El 3×3 de Santes ha reunit a 180 equips i més de 700 jugadores i jugadors, des de Pre-minis fins a Sèniors, al pavelló municipal Eusebi Millan de Mataró, deixant en llista d’espera a més de 50 equips que volien participar en tot un clàssic de Santes Esportives i un referent en els Tornejos de Bàsquet 3×3 de la comarca i més enllà.

  Un 3×3 popular, fora de l’organització de la FIBA i la NBA, que es consolida com referent dels Tornejos d’estiu 3×3 de Catalunya, amb una xifra rècord d’equips inscrits provinents d’arreu de Catalunya.

  Des de les nou del matí i fins quasi bé les 10 de la nit, les 12 pistes habilitades no han parat d’acollir partits, amb molta expectació d’aficionats assistent a les instal·lacions de Pla d’en Boet. Un total de 380 partits disputats al llarg de tot el diumenge, lluint bon joc i diversió entre els participants, sense cap incidència remarcable i amb un públic entregat que ha omplert les grades i annexos del pavelló Eusebi Millan.

  Un Torneig ja clàssic a la capital del Maresme que arriba de la mà de l’Associació Basquet X Tothom i Emexes Services i amb el patrocini principal de l’empresa BIBA i la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, Sportclickevent, Divercastillo. Balneari Titus, Caves Blancher, Quesos Victòria, Arenys Bàsquet i Capgròs

  180 equips, més de 700 jugadores i jugadors i 380 partits jugats en el 7è Torneig de Bàsquet 3×3 BIBA Les Santes

  El VII Torneig de Bàsquet 3×3 BIBA Les Santes 2017, ha estat el penúltim torneig de la segon Tir Lliure Tour, que ha portat tornejos 3×3 a Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Mar, Vilassar de Dalt, Tiana, Mataró i Sant Adrià del Besós, tancant inscripcions a tots ells dies abans de la celebració de les competicions.

  Eduard Farinyes
  Eduard Farinyes – El públic pendent dels partits.

  Un gran dia de bàsquet que ha estat possible gràcies a una bona organització i a la feina dels col·laboradors i voluntaris que han vetllat perquè tot funciones sense incidències.

   

  SENSE COMENTARIS