Èxit de participació del XI Torneig Futsal Gestoria Luis Les Santes

  Dimarts 25 de juliol a la tarda es jugaran les finals del torneig

  XI Torneig Futsal - Gestoria Luís - Les Santes
  0
  972

  Des de dimarts 11 de juliol, el pavelló Teresa Maria Roca està acollint una nova edició del Torneig de Futsal  Base de Les Santes que organitza cada any el Futsal Mataró.

  Èxit absolut de participació en el XI Torneig Futsal Gestoria Luis Les Santes del CE Futsal Mataró que s’està celebrant al Pavelló Teresa Maria Roca des del 11 de juliol i que acabarà el dia 25 quan es disputin totes les finals. En aquesta onzena edició del torneig, que per segon any consecutiu compte amb el patrocini de Gestoria Luis, s’han superat tots els registres de participació i s’han inscrits fins a 82 equips, 8 Sub-25, 18 juvenils, 16 cadets, 24 infantils i 16 alevins que disputaran una total de 171 partits.

  Tots els participants del torneig rebran una samarreta commemorativa de l’edició d’enguany i diversos obsequis i regals dels patrocinadors i col·laboradors del torneig (Gestoria Luis, Inlingua i Aneto).

  CEDIDA/Futsal Mataró
  CEDIDA/Futsal Mataró

  Un esdeveniment que cada any que passa va creixent i enguany compta amb la participació de més de 800 esportistes i centenars de seguidors i familiars que omplen les grades del pavelló, sent ja una dels actes amb més participació de les Santes Esportives. A la cita venen equips d’arreu d ela comarca i de la província de Barcelona i molts d’ells estant formats per integrants de les millors escoles de Catalunya de futbol sala i de futbol, tot això fa que es vegin jugades espectaculars, combinacions impossibles i gols impressionants, en resum un espectacle que ningú es pot perdre.

  Aquest cap de setmana es disputarà la fase final del torneig, mentre que dimarts 25 de juliol es jugaran a partir de les 15 hores totes les finals de la competició.

  Apropat al Teresa Maria Roca i gaudeix del millor Futbol Sala dins del marc dels actes de les Santes Esportives 2017

  SENSE COMENTARIS