Júnior 1 Femení del Boet, solvent i invicte

  AECAM 26 - A.E. Boet Mataró 86
  0
  172

  Aquesta crònica es possible gràcies a la inormació facilitada per Jordi Medina.

  Dissabte a la tarda, les noies del Júnior 1 de l’AE Boet Mataró han jugat amb el Júnior 2 de l’AECAM (Agrupació Esportiva de Clubs Alt Maresme), partit on s’ha certificat el bon joc que despleguen les jugadores del Boet que les ha dut a anotar-se la 8a. victòria consecutiva d’aquesta Fase Prèvia.

  El partit ha començat amb una declaració d’intencions per part de les noies del Boet que han pressionat a les noies de l’equip local des de la sortida de la pilota, aconseguint fer-se amb la possessió i aconseguint cistelles amb efectius contraatacs. Les jugadores de l’AECAM s’han vist superades davant de la pressió visitant i poc han pogut fer aturar el ritme de joc visitant. Un primer quart de 3 – 20, que posa les coses molt de cara al conjunt visitant.

  Les noies de l’AECAM mouen millor la pilota durant el segon quart, amb un defensa més eficaç i arribant amb més efectivitat a la cistella del Boet. Però les Júniors del Boet segueixen amb el control del partit i continuen augmentant la diferència al seu favor, guanyant el parcial per 10 – 21 i situant el marcador a la meitat del partit en 13 – 41.

  El tercer quart es pot dir que ha estat una calca del segon. Un AECAM lluitador, buscant debilitats en les files del Boet i fent bons moviments de pilota que acaben encarant la cistella amb èxit. El Júnior del Boet, però, segueix amb el control del ritme del partit i tornen a guanyar el quart per 13 – 21 i situant l’electrònic a falta d’una part en un 26 – 62.

  En el darrer parcial, les noies del Boet pugen el ritme del partit. Pressionant molt amunt a les jugadores locals i defensant amb molta eficàcia i imprimint un ritme de joc difícil de seguir per l’equip local. Un contundent 0 – 24 en darrer quart posa el definitiu 26 – 86 al marcador i les noies del Boet que segueixen invictes en el que portem de Fase Previa.

  La propera jornada el Júnior 1 Femení de l’AE Boet Mataró juga a casa amb el segon classificat, el C.B. Cabrera. L’AECAM, per la seva banda, juga a la pista del C.B. Canet.

  SENSE COMENTARIS