El Junior de 1r any del Boet sua per guanyar al Mollet

  A.E. Boet Mataró 55 - C.B. Mollet 51
  0
  167

  Dissabte, el Junior Masculí de 1r. any de l’AE Boet Mataró ha jugat un intens partit amb el Júnior del C.B. Mollet. Partit que no s’ha decidit fins a l’últim parcial del partit a favor del Taronja que ocupen la tercera posició de la classificació amb un triple empat a vuit victòries i una sola derrota.

  El partit ha començat amb bones defenses per part dels dos equips que han aturat bona part del joc ofensiu dels rivals fins al final dels primers deu minuts de partit que han finalitzat amb un empat a 11.

  El partit s’animà durant el segon quart i les defenses són superades fruit del millor treball ofensiu dels dos equips, però la igualtat a la pista es manté, al igual que al marcador. Un parcial de 16 – 17 ens porta al descans amb un marcador de 27 – 28.

  A la represa del partit, les defenses i el desencert de cara cistella tornen a ser els protagonistes. Un parcial curt, empatat a 6 però dinàmic en la circulació de la pilota i sense que cap dels dos equips agafi avantatge suficient com per assegurar el partit.

  Els darrers deu minuts de partit han estat més intensos de cara a cistella. Tots dos equips dediquen esforços a decantar el marcador cap el seu favor. A estat el conjunt local el que ha estat més encertat de cara a cistella i no ha perdut pistonada en defensa- Un parcial de 22 – 17 decanta el partit cap el Boet per 55 – 51.

  La pròxima jornada del Júnior de 1r any del Boet es a la pista de l’AE Minguella Badalona i els nois del C.B. Mollet juguen a casa amb el Júnior del C.B. Blanes

  SENSE COMENTARIS

  DEIXA UNA RESPOSTA