La UEM presenta els equips de la Temporada 2017-18

  Presentació Equips UEM - Temporada 2017 - 18
  0
  317

  Diumenge a la tarda el Palau Mora de Mataró ha omplert de Groc les grades i la pista amb motiu de la presentació dels 35 equips federats de la temporada 2017 – 18 i els petits de l’Escola de Bàsquet de la Unió Esportiva Mataró a qui s’ha de sumar l’equip de bàsquet del Club Esportiu Fem Esport Mataró vinculat al Club.

  Més de 500 esportistes que primer han cobert una grada de Groc per fer-se la tradicional foto de família per després ser cridats un per un i ocupar el parquet del Palau Mora de Mataró per seguir el curs de l’acte dirigit pel President de la Unió Esportiva Mataró, Sr. Joan Ventura que ha estat acompanyat durant tot l’esdeveniment pel President del Centre Catòlic, Sr. Antoni Blanch, el President de la Federació Catalana de Basquetbol, Sr Joan Fa.

  Més de 500 esportistes han cobert una grada de Groc per fer-se la tradicional foto de família

  També han assistí a l’acte l’Alcalde de Mataró, Sr. David Bote i la Regidora d’Esports, Polítiques de Gènere, Joventut i Convivència, Sra. Marisa Merchán Cienfuegos.

  Així doncs, l’any que el la Unió Esportiva Mataró celebra el 90a. aniversari, ha reunit a tota la seva família esportiva al Palau d’Esports Josep Mora en un acte de festa, amb reconeixements i no han faltat tampoc les reivindicacions. Un acte que omple les instal·lacions de gom a gom i que agermana a tots els aficionats i membres del Club.

   

  Eduard Farinyes
  Eduard Farinyes Seguint la presentació

   

  Eduard Farinyes
  Eduard Farinyes Esperant a ser cridats

  SENSE COMENTARIS