L’Infantil A del CJH Mataró classificat per a semifinals

  Una treballada victòria amb el Voramar els dona el bitllet a la semifinal

  CJH Mataró 24 - Sant Marti Voramar 21
  0
  1042

  Dissabte, l’Infantil A Maculí del Club Joventut Handbol Mataró, s’ha classificat per a les semifinals de la Copa Catalana Infantil després de guanyar el quarts de final a un competidor Sant Martí Voramar.

  El primers minuts de partit han mantingut igualtat a la pista i al marcador, arribant al minut 11 de la primera part amb un tanteig de 5 – 7 favorable als nois del Voramar que ha trobat millors espais entre la defensa mataronina i s’ha pogut avançar al marcador.

  Amb molt de moviment de pilota i banquetes, els minuts de la primera part van passant i es manté un joc igualat, amb tots dos equips treballant per una plaça a les semifinals de la Copa Catalana. També es manté la igualtat al marcador fins arribar al descans amb un ajustat 12 – 13.

  L’equip del CJH Mataró millora l’efectivitat en defensa durant la segona part i segueix prou encertat de cara a porteria i aconsegueix capgirar el marcador i situar-lo en 19 – 17 en minut 16 de la segona meitat.

  Ja no abandona el comandament del partit ni del marcador el conjunt local i atura tots el intents dels nois del Voramar de revertir el color del partit. Però no ha estat així. El partit arriba al final amb un marcador de 24 – 21 que classifica per la semifinal de la Copa Catalana a l’Infantil A del CJH Mataró. El rival de les semifinals pel conjunt mataroní, és el FC Barcelona – Lassa i es juga el proper 9 de juny a les pistes de Sant Joan Despí.

   

  SENSE COMENTARIS