El Mini A Femení del Boet no pot amb el líder

  Les noies de la UEM confirmen el liderat davant d’un treballador Boet

  A.E. Boet Mataró 29 - Unió Esportiva Mataró 76
  0
  253

  Dissabte a la tarda, al Pavelló Municipal de Mataró Eusebi Millan, han jugat el Mini A Femení de l’AE Boet Mataró amb el Mini B Femení de la Unió Esportiva Mataró, equip que lidera la classificació sense haver cedit cap partit.

  El partit ha mostrat la superioritat de les visitants des del primer parcial. Les Grogues han mogut amb molt de criteri la pilota, superant la defensa Taronja que ha fet mans i mànigues per aturar l’eficàcia anotadora de les visitants.

  Les noies del Boet han acusat la pressió que exerceix l’equip visitant i, tot i no baixar el braços en cap moment, acaben per cedit la primera meitat de forma clara a favor de les noies de la UEM per 10 – 39.

  Poca cosa canvia durant la segona meitat. Les jugadores de la UEM seguint amb un joc ràpid i contundent, davant d’un Boet que ha treballat de valent per no posar fàcil la victòria a l’equip líder de la classificació. Però no ha estat possible i finalment, les grogues s’imposen a la segona meitat per 19 – 37 que poda el marcador final del partit en 29 – 76 i la vuitena victòria consecutiva de les Grogues.

  La propera jornada, porta a les noies del Mini A de l’AE Boet Mataró a la pista del Club Bàsquet Parets. Per la seva banda, el Mini B de la UEM juga a casa amb les noies de l’AE Minguella Badalona.

  SENSE COMENTARIS