El Mini A Masculí de la UEM supera l’Almeda amb nota

  Unió Esportiva Mataró 85 - Basket Almeda 35
  0
  178

  Dissabte al migdia, el Mini A Masculí de la Unió Esportiva Mataró, ha jugat Palau Mora de Mataró, amb el Mini Masculí del Basket Almeda, partit que els Grocs han controlat i guanyat davant de la seva afició.

  Els Grocs volien treure’s l’espina de la derrota davant del Joventut de Badalona de la jornada passada fent un bon partit i recuperant el bon ritme de competició que porten.

  Lluís Escudero ens explica les claus de la victòria davant del Basket Almeda:

  Després d’un mal partit a l’Olímpic de Badalona els jugadors del Mini A es disposaven a corregir tot allò que no va sortir i, en especial, la seva concentració durant tot el partit. Aquesta concentració també havia faltat en el partit d’anada a camp de l’Almeda per tant era un dels objectius per aquest partit.

  Durant tota la setmana vam treballar diferents aspectes del joc que no estaven sortint en els partits i vam poder veure una gran predisposició de tots els jugadors per poder corregir-ho.

  Abans del partit vam establir un parell d’objectius que ens vam proposar dur a terme i que, aquest cop, si que vam complir.

  El partit va començar intens, com sempre fem, i amb molt bones accions defensives per part dels nostres jugadors que ens van portar a una diferència força ample en els dos primers períodes. La principal diferència amb els últims partits va estar en que, aquesta vegada, no es va baixar el ritme de joc ni de defensa, amb bones transicions i cistelles fàcils.

  Bona feina feta després d’una setmana de bons entrenaments.”

  La propera jornada, el Mini A Masculí de la UEM torna a jugar a casa i ho fa amb els nois del C.B. Vic – Universitat de Vic.

  SENSE COMENTARIS