Patinatge Artístic Iluro tanca la temporada amb èxit de públic

  0
  1231

  El passat 1 de juliol, els patinadors del Club Patinatge Artístic Iluro, sota la direcció tècnica de Núria Rivas i el suport artístic de Ma. Teresa Turtós, s’han tornat a ficar el públic a la butxaca fent-lo gaudir amb el fruit del seu esforç, dedicació i constància sobre rodes, durant la tradicional exhibició que l’entitat celebra cada estiu, de forma anual, des de fa 8 anys.

  Balls individuals dels patinadors més veterans es van anar intercalant amb els balls en parelles de patinatge artístic i en grup de les diferents categories existents al club, destacant-ne els dos conjunts d’exhibició adult. Salts, cabrioles, interpretació i vestits espectaculars van omplir durant dues hores el pavelló Jaume Parera i León de Mataró, deixant al públic bocabadat.

  El Club Patinatge Artístic Iluro ha viscut una temporada fantàstica, amb ple d’aprovats a tots els exàmens federatius en els que ha presentat patinadors i fent podis a tots els campionats en els que ha participat, consolidant-se com a entitat esportiva de la ciutat de Mataró.

  SENSE COMENTARIS

  DEIXA UNA RESPOSTA