Sis jugadors del Futsal Mataró campions de Catalunya

  Campionats Catalunya - Territorials
  0
  1070

  El passat cap de setmana sis jugadors del Futsal Mataró, les juvenils Cristina Vázquez, Glòria Salido i Meritxell Ribas i el cadets Nicolás Marrón, Sergi Fernández i Adrià Bosch s’han proclamat Campions de Catalunya amb la Selecció del Maresme en els Campionats de Catalunya Territorials celebrats a Blanes.

  El combinat Juvenil Femení dirigit pel tècnic Jordi Pitarch, també del Futsal Mataró, es proclama campió després de superar a la final per 4-3 a la selecció del Barcelonès i del Vallès Occidental. Esmentar que amb el combinat del Maresme també ha jugat la tècnica del club de Mataró Marta Collado, jugadora formada al planter del Futsal Mataró que ara milita al Palau Solità de Divisió de Plata.

  El combinat Cadet Masculí dirigit per David Riera, tècnic i coordinador del Futsal Mataró, es va emportar el títol després de superar a la gran final a la selecció de la Catalunya Central a la tanda de penals, després que el matx acabés amb empat a 1.

  Menys sort va tenir la Selecció del Maresme Cadet Femení que va quedar subcampiona després de perdre la final 2-4 amb Catalunya Central. En aquest combinat hi han participat tres  jugadores del Futsal Mataró: Sara Cayuela, Patricia Barrera i Geraldine Gama.

  Una participació més efímera van tenir les seleccions del Maresme Aleví i Infantil, el combinat aleví, amb els jugadors del club de la capital del Maresme, Roger Abril i Raul Rosco, ha caigut eliminat a la fase prèvia després de perdre amb el Baix Llobregat, l’equip que s’acabaria proclamant campió.

  El combinat Infantil, que ha comptat amb els membres del Futsal Mataró, Pablo Morante, Natnael Lozano i Juan Casas, tampoc ha passat a la final i ha estat eliminat a la fase prèvia.

  SENSE COMENTARIS

  DEIXA UNA RESPOSTA