Torna la Cursa de Pineda de Mar amb molt bona participació

  Enrique Luque i Sílvia Segura s'imposen a la Cursa de Pineda

  0
  1268

  Aquest cap de setmana, a Pineda de Mar a tingut lloc la Cursa de Pineda de Mar 2016 amb 1000 dorsals aproximadament, organitzada pel Grup de Fondistes Pineda, l’Ajuntament de Pineda de Mar i Gesport.

  A les nou del matí, després d'un any d'aturada tècnica i gràcies a l'esforç de Grup de Fondistes Pineda, l'Ajuntament de Pineda Gesport, Pineda ha recuperat la seva Cursa de 10 quilòmetres, amb una participació de mil atletes i sota un bon sol.

  La carrera s'ha iniciat amb bon ritme, al quilòmetre cinc, Enrique Luque (Ríos Running) ha passat en primera posició, seguit de ben a prop per Marc Garcia (Corredors.cat), en tercer lloc, Antonio Expósito i el quart classificat era Jordi Pujol (Lolis Mola) .

  Pel que fa a les noies, Silvia Segura (C.A. Les Tortugues) ha estat la primera a passar per l'equador de la carrera, seguida de Maria Ruiz (Terrassasport)Ana Belen Garcia (FisioGranollers.com).

  Pel que fa als nois, durant els últims cinc quilòmetres les distancies entre els primers classificats s'han retallat. Però Enrique Luque ha aguantat l'estirada dels seus perseguidors guanyant la prova amb un temps de 32 min 51 seg. En segona posició ha entrat Marc Garcia amb un temps de 33 min 25 seg. La tercera plaça ha estat la més competida. Jordi Pujol que havia passat en quarta posició pel quilòmetre cinc, ha finalitzat la cursa en tercera posició amb un temps de 34 min 40 seg.

  D´altra banda, les posicions de les noies durant els últims cinc quilòmetres no s'han mogut. Per tant, la guanyadora ha estat Sílvia Segura amb un temps de 39 min 28 seg., la segona posició ha estat per Maria Ruiz amb un temps total de 41 min 03 seg. i la tercera classificada ha estat, Ana Belén Garcia amb un temps de 41 min 39 seg.

  La proba que ha mantingut el format i el recorregut de les últimes edicions, ha comptat amb un total de sis llebres que han permès els corredors seguir els ritmes de 37, 40, 45, 50, 55 i 60 minuts.

  La carrera ha finalitzat a Can Xaubet, on els participants han recollit la bossa del corredor i han pogut utilitzar els serveis de vestidors i dutxes de la zona esportiva.

  SENSE COMENTARIS