Xavi Coll valora la feina de pilota petita masculina

  0
  1531

  Xavi Coll, metge de la Unió Esportiva Mataró, membre de la Junta Directiva del Club i col·laborador de Maresme Esport en temes de salut, ens fan arribar, en aquesta ocasió, la valoració dels equips de pilota petita del club de la UEM.

  Una particular reflexió en positiu de la feina dels jugadors de formació de la UEM, des dels petits del Premini C fins als jugadors de l’Infantil B, dels seus entrenadors i de la bona coordinació d’en Marius Ferré que s’hi ha dedicat amb molta energia i l’encomanat a tots els seus col·laboradors.

  Sense més introducció, us deixen amb el text íntegre que ens ha fet arribar en Xavi Coll.

  MOLT BONA TEMPORADA DELS EQUIPS MASCULINS DE PILOTA PETITA DE LA UNIÓ ESPORTIVA MATARÓ.

  “Aquesta temporada la Junta directiva de la UEM va apostar per un nou Coordinador de pilota petita dels seus equips masculins. Màrius Ferré, un entrenador amb molta experiència i que ja havia estat al club anys enrere.

  De ben cert que Màrius Ferré ha fet molt bé la tasca que se li va encomanar, i així ho han demostrat els vuit equips que ell mateix ha coordinat amb encert i rigurositat.

  Premini C Masculí: gran equip de nens que venien de l’Escola de bàsquet, molt ben avinguts i amb moltíssimes ganes de començar a competir. Entrenats per dos magnífics entrenadors, joves, però que han sapigut motivar-los en tot moment. David Vicente primer entrenador i Adrià Tena, segon, han fet una feina magnífica. Fruit d’això, aquest equip de nens de 6,7 i algún de 8 anys, ha quedat segon classificat del seu grup ( Nivell D1, grup 1 ), només per darrera del AECAM ( equip amb nens molt més grans ). Fins i tot ha estat l’equip amb menys punts en contra i el segon en millor anotació. Gran treball, gran equip, grans entrenadors. Sens dubte, és un equip que apunta maneres pels propers anys.

  Premini B Masculí: Després d’una Temporada difícil com va ser l’any passat, aquest any es va apostar per dos grans entrenadors: Arnau Torelló ( que també compaginava amb el Premini A i que ha entrenat espectacularment els petits ) i Jan Miracle ( del qual se’n parlarà molt aviat i que ha dirigit magistralment molts dels partits). Aquest equip, ha estat format per una barreja de nens que ja jugaven l’any passat a Premini B i d’altres que també han pujat de l’Escola, la qual cosa fa que la feina i els entrenaments siguin molt més complicats, però gràcies a la bona Coordinació i al treball dels dos entrenadors, aquest equip s’ha proclamat campió del seu grup ( Nivell C2 grup 2 ). El Balanç ha estat 11 victòries i tan sols una derrota i han estat els màxims anotadors i el millor equip defensiu de tota la categoría. MOLTES FELICITATS CAMPIONS.

  Premini A Masculí:   El què ha fet aquest equip, no té nom. Nens, la meitat de primer any i l’altre meitat amb nens de segon any. Aquests marrecs l’han feta grossa. Quedant 4rts classificats empatats amb els 3ers a la máxima categoría de Premini A. Amb un equip amb la meitat de cares noves, els seus entrenadors ( Arnau Torelló i Jordi Juanola ) han fet les mil meravelles. Entrenant amb molta fermesa, varen aconseguir al gener entrar al grup dels escollits. La màxima categoria dels Preminis amb equips com la Penya, Cornellà, Hospitalet, Sanfeliuenc i Mollet entre d’altres.   Moltes Felicitats a aquest equip que sens dubte ha estat la GRAN REVELACIÓ DE LA TEMPORADA.

  Mini 1 Masculí: també molt bona temporada d’aquest equip ( format per la meitat de nens de primer any i l’altre meitat amb nens de segon anys ).   Sabent que el pas de Premini a Mini és molt complicat, aquest equip entrenat per un gran Nacho Arinyo ( jugador del primer equip de la UEM i amb molta experiència ). No només ha complert, sinó que ha demostrat una gran competitivitat. Fruit del gran treball que s’ha fet durant tota la temporada, aquest equip ha estat capaç de quedar segon classificat de la seva categoria Nivell B1 Grup 3 , a tan sols una victòria del primer classificat, el Canet, quedant per davant fins i tot d’equips com el Masculí Maresme

  Mini B Masculí: Fruit de la bona Coordinació, a principi de temporada es varen buscar i trobar dos magnífics entrenadors que han fet d’aquest equip un grup molt sòlid i molt ben avingut. Albert Azua i Fran Pizarro ( primer i segon entrenador respectivament, juntament amb Gerard Martinez tercer entrenador), han dirigit un equip que gràcies als bons entrenaments realitzats i al gran treball dels nanos i dels entrenadors, ha estat capaç de ser el Campió del seu grup de Nivell B2 Grup 5. MOLTES FELICITATS CAMPIONS. Gran feina.

  Mini A Masculí: L’equip referent, la nineta dels ulls. Aquests jugadors novament, igual com fa dos anys a premini A ( quan varen quedar segons de nivel A1 ) han demostrat que el què han après durant aquests dos anys de Mini, els ha servit per quedar tercers de la máxima categoría de Mini A ( nivel A1 ). Durant tot l’any han desplegat un gran joc, amb molta intensitat i encert que els ha portat a una molt meritòria tercera plaça de grup i classificats per les Fases Finals de Barcelona, les quals van superar desplegant un gran joc, guanyant a JAC Sants i Cornellà i fruit d’aquestes brillants victòries han entrat al CAMPIONAT DE CATALUNYA on han quedat en la GRAN MERITÒRIA TERCERA POSICIÓ DE CATALUNYA, tan sols superats per la Penya a Semifinals. Fruit d’això, equips punters com Penya o Barça, s’han interessat per alguns dels nostres nanos. Molt bon treball dels seus entrenadors Joan Ramón i Emili Bellot.     Moltes Felicitats pel gran treball I molta sort.

  Pre Infantil Masculí: Bon treball el què han aconseguit Joan Garcia i Edu Vazquez amb aquest grup de nois.   En una categoria difícil com la B1, i amb el canvi de cistella, han competit molt bé tant a la Fase Prèvia com a la Fase Regular quedant en 4º posició del seu grup, però competint molt bé i desplegant un bon joc. Moltes felicitats a tot l’equip per la bona temporada feta.

  Infantil B Masculí: Bon equip i bona temporada, tot i no haver tingut uns grans resultats. Si bé és cert que ha quedat dels últims del seu grup, Nivell B1 grup 4, cal dir però, que el treball fet per en Joan Garcia, en Dani Garcia i en Victor Pi, ha estat excel·lent. Han tingut rivals molt difícils com Hospitalet, Cornellà, Manresa, Tarragona, SESE entre d’altres i no han tingut la sort de cara, doncs molts dels partits han acabat amb derrota per la mínima. Tot i així, l’equip ha donat la cara en tot moment i ha donat molt bones sensacions . També per a ells moltes felicitats i endavant.

  Resumint, molt bona feina feta pel nostre Coordinador de Pilota Petita Masculina, Màrius Ferré en el seu primer any, gràcies a la seva dedicació tant durant la setmana com en el cap de setmana assistint a la majoria de partits de totes les categories. La feina ben feta s’ha vist recompensada.

  Gràcies a tots els entrenadors que heu col·laborat a fer la feina fàcil i que heu fet una temporada espectacular. Seguiu així. Endavant.

  En especial, agrair a Nacho Ariño, Arnau Torelló, David Vicente i Joan Ramón, que ens deixen ( esperem que temporalment ). Gràcies per la vostra feina.

  Gràcies a tots els pares que heu vingut als partits i també els que no hagin pogut venir, però que heu animat als vostres fills de forma incondicional, tant en els bons moments com en els dolents.”

  SENSE COMENTARIS